Trenger du rørlegger?

Bestill her!

Innred med smarte vaskeromsløsninger

NOVELLINI Perimetro. Perimetro er en møbelserie for deg som vil skape ditt eget unike og funksjonelle vaskerom. Perimetro leveres i flere ulike materialer som: Laminat, MDF i trefinish eller PVC i trefinish, hvor du kan velge mellom flere ulike størrelser og 17 farger. Her vist i 180 cm.

Foto: Novellini/Rørkjøp

Du bør ikke undervurdere verdien av et funksjonelt og innbydende vaskerom. Her er noen av våre smarte vaskeromsløsninger.

Tenk så mye hyggeligere det blir å være på vaskerommet når vaskeromsinnredningen har morsomme finesser, fleksible løsninger og i tillegg er flott å se på.

Spesialtilpasset innredning til vaskerommet

Er du klar over at det finnes egne møbler og innredninger for vaskerommet? Utvalget er stort og det finnes mange gode løsninger, både for store og små vaskerom.

En vaskeromsinnredning skiller seg fra den tradisjonelle baderomsinnredning ved at den har ulike, smart oppbevaringsløsninger inne i skapene.

Dette kan for eksempel være uttrekkbart strykebrett, skittenstøyskurver på skinner og høyskap som kan benyttes som bøttekott.

På vaskerommet er det også kjekt å ha en ekstra utslagsvask – vi har tidligere skrevet om hva du må tenke på når du skal velge utslagsvask.

Her blir du presentert for ulike kombinasjoner og muligheter både innen materialvalg og tilbehør. Det er utrolig hva du kan få plass til med god planlegging.

Det beste av alt er du kan kjøpe alle disse praktiske og lekre vaskeromsløsningene gjennom våre rørleggere – finn en dyktig rørlegger i ditt nærområde her.

Vaskeromsløsninger fra Novellini

Perimetro fra Novellini er en vaskeromsmøbelserie for deg som vil skape ditt eget unike og funksjonelle vaskerom. Møbelserien finnes i flere ulike materialer som laminat, MDF i trefinish eller PVC i trefinish. Du kan velge mellom flere ulike størrelser og hele 17 forskjellige farger.

NOVELLINI

Foto: Novellini/Rørkjøp

NOVELLINI

Foto: Novellini/Rørkjøp

Vaskeromsløsninger fra Alterna

Valg- og kombinasjonsmulighetene er store med nye Alterna vaskerom.

Her kan du velge alt fra helt enkle til svært praktiske og smarte løsninger. Alle disse møblene kan suppleres med smarte oppbevaringstilbehør som blant annet uttrekkbare kurver, vaskeskaputtrekk og avfallsløsninger.

Standardskapene er kvalitetsskap i hvit høyglans og inkluderer justerbare føtter, håndtak, hylleplater og mykstengning.

Velg mellom benkeskap med dører eller uttrekk, skuffeseksjoner, skap med strykebrett inkludert, og høyskap både med og uten vaskeinnredning.

ALTERNA. Innredning for stort vaskerom. Vaskeromsmøblene finnes også i fargene hvit, hvit høyglans, grå matt, isbree, sand og eik.

Foto: Alterna/Rørkjøp

ALTERNA. Innredning lite vaskerom

Foto: Alterna/Rørkjøp

Smart oppbevaring under vaskemaskin.

Foto: Alterna/Rørkjøp

Plass til strykebrett.

Foto: Alterna/Rørkjøp

Vaskeromsmøbler fra LinnBad

Vaskeromsmøbler i hvit matt vist i 250 cm bredde. Høyskap med trådkurver gir god oversikt, og underskap med uttrekkbart strykebrett er en plassbesparende og praktisk løsning.

Benkeplatene er i spon med laminat overflate, her vist i skifer med rett kant. Hylle i hvit høyglans til ekstra oppbevaring.

LINN BAD. Vaskeromsinnredning i hvit matt.

Foto: Linn Bad/Rørkjøp

LINN BAD. Praktisk og plassbesparende med vaskemasking og tørketrommel oppå hverandre.

Foto: Linn Bad/Rørkjøp

Vaskeromsmøbler i hvit matt i 260 cm bredde. Det kan være plassbesparende å plassere vaskemaskin og tørketrommel oppå hverandre.

Skap over vaskemaskin og tørketrommel gir bonusplass til mindre rom. Overskap over hele benkeplata gir mye plass til oppbevaring. Benkeplate i fargen eik.

Benkeplate i høytrykkslaminert spon, slitesterke og lette å holde rene. Her vist i fargen EIK. (LINN BAD)

Foto: Linn Bad/Rørkjøp

Standard håndtak på vaskerom.

Foto: Linn Bad/Rørkjøp

Tips når du skal lage vaskerom

  • Velg gulv og vegger som tåler vann og er lette å rengjøre – vinyl og fliser er gode valg på gulvet. Malt betong er enklere å rengjøre enn ubehandlet betong.
  • La en rørlegger fra Rørkjøp gjøre jobben – du vet aldri når uhellet er ute og et eller annet lekker. Alt arbeid i våtrom må utføres i tråd med Våtromsnormen.
  • Sørg for god belysning, spesielt over benkeplate og utslagsvask.
  • Prioriter god benkeplass, så er det plass til tøybretting og annet arbeid som krever plass til å legge fra seg ting.
  • Montér tørkestativer som kan trekkes ut fra vegg eller ned fra taket, så slipper du å miste verdifull plass på gulvet.
  • En stang til kleshengere plassert i taket er kjekt – da har man alltid et sted å henge jakker og skjorter til tørk.